Vi följer Stockholms stads köregler

 

 

Förskolan Spargrisen ingår i enheten för enskilt driven verksamhet inom Östermalm Stadsdelsförvaltning. (privat förskola). Lediga platser fördeltill köande barn as enliföljande turordning: 1.  Barn med särskilda behov av stöd för sin utveckling enligt 2a kap 9§ i skollagen. 2. Barn med syskon som redan är placerade på förskolan erbjuds plats före andra barn. 3. Barn med längst kötid till förskolan erbjuds plats. Om flera barn har samma kötid ligger barnets födelsedatum till grund för placering, d.v.s äldre barn går före yngre. 

 

För att ställa dig i kö hos Spargrisen behöver du göra följande:

 

1. Gå in på www.stockholm.se

2. Gå till förskola-skola

3. Gå till Ansök om förskoleplats

 

Fyll i ansökan och ange Förskolan Spargrisen som ditt 1:a val. Spargrisen tillhör området Oscars på Östermalm.

 

Kontakta gärna även Spargrisen och berätta att ni står i kö och att ni är intresserade av en plats. Visning av förskolan sker normalt en gång varje termin.

 

OBS!

 

Med anledning anledning av situationen med pågående Coronavirus (Covid-19) följer vi på Spargrisen noggrant folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med omsorg om allas hälsa kommer vi att ställa in vårterminens öppna visning som skulle ägt rum tisdagen den 21 april. Vidare information om en ny öppen visning kommer att läggas ut på vår hemsida längre fram.

 

Beklagar detta men vi finns tillgängliga på telefon (070-300 72 90) eller via vår mail. Vi kan tillägga att vi inte kommer hålla några privata visningar. 

 

Tack för visad hänsyn.

 

/Åsa Kiersz, rektor.

 

 

 

© Förskolan Spargrisen | designed by Gadesign

GADESIGN